AURORA E-Twinning Projesi

Manisa Gölmarmara Kumkuyucak Tiyenli İlkokulu Sınıf öğretmeni Elif KAYIŞ 1-A sınıfı öğrencileriyle birlikte AURORA isimli uluslararası bir eTwinning projesine başladılar.

11-12-2023

Öğrencilerimiz tüm ortaklarla birlikte  mandala çalışmasıyla harfleri boyadılar ve  e Twinning panosunu oluşturdular . Ay ay yapılacak tüm etkinlikler panoda sergilenecektir..

Proje kapsamında her ay planlanan sanatsal etkinlikler mufredatvile entegre edilerek eğitim öğretime katılacak dersler eğlenceli ve anlamlı hale gelecek

Projede web 2 araçları da kullanılacak kod haftası kodlama etkinlikeri yapılacak teknoloji ve sanat birlesecektir.

Eğlenirken aynı zamanda öğreten el becerilerini geliştiren sanat ufkumuzu açan projemiz ile kültürel aktiviteler,ip ve boya etkinlikleri,ebru ve yağlı boya çalışmaları..vb etkinliklerin yapilmasi planlanmaktadır.

11-12-2023

Kaynak: eTwinning AURORA